Benalmadena Costan parhaat

BENALMADENA COSTAN PARHAAT


Benalmadena Costa


Benalmadena Costa sijaitsee Välimeren rannalla Torremolinoksen ja Fuengirolan välissä. Yksi sen kauneimmista paikoista on Puerto Marinan huvivenesatama. Se on sekoitus Venetsian kanaaleja ja arabialaista arkkitehtuuria. Alue on palkittu kahdesti maailman parhaimpana satamana.


Puerto Marina Benalmadena




Puerto Marina tarjoaa paikan yli tuhannelle veneelle. Sieltä voi vuokrata veneitä, lähteä risteilylle tai lautalla Fuengirolaan. Sen lukuisiin ravintoloihin ja baareihin voi pistäytyä aterialle tai drinkille. Vielä iltavalaistuksessakin se tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman.






Auringon valo ja lämpö sekä veden vilvoittava syleily saa ihmiset kerääntymään Playa Benalmadenan, Playa de Santa Anan ja Playa de Bil-Bilin rannoille Auringonpalvonnan lisäksi on mahdollista surffailla tai suppailla.

Playa Benalmadena


Castillo de Bil-Bil -rakennus on rannan maamerkki. Vuonna 1934 valmistuneessa punaisessa rakennuksessa järjestetään näyttelyitä ja kulttuuritapahtumia. Rannan kävelytie, Paseo Maritimo, alkaa rakennuksen kohdalta ja johtaa takaisin Puerto Marinan suuntaan.

Castillo de Bil-Bil




Muuta nähtävää:

 - Sea Life -akvaariot

- Centro de Exposiciones de Benalmadena (vaihtuvia taidenäyttelyitä, maksuton)


Lue myös:

Arroyo de la Miel - huveja koko perheelle

Pittoreski Benamadena Pueblo

Torremolinoksen timantit





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Puerto de la Cruz - puutarhojen kaupunki

Málagan maksuttomat museot

La Orotava - Teneriffan timantti

Suloinen Santa Cruz

Molino de Inca - Torremolinoksen kätketty keidas